Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (3.59 secunde)
- Sunt absolvent din 1984 al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Filosofie. ... Imediat dupa Revolutie am revenit in invatamant, la Liceul Spiru Haret din Tulcea.
Acesta din urma este inginer mecanic si profesor de specialitate la Liceul SNC Constanta. ... “Am participat la concurs la Agentia Nationala a Functionarilor Publici Bucuresti unde, in urma celor doua probe am fost declarat admis.
Pe locul doi in topul centrelor scolare norocoase se numara Liceul Teoretic "Ady Endre" din sectorul 2 Bucuresti, liceu maghiar caruia i s-au repartizat 600.000 de lei.
El era student la Facultatea de Matematica a Universitatii Bucuresti, eu, elev la Liceul "Spiru Haret". Am fost invitat la o adunare a asociatiei studentilor de la Facultatea de Matematica, care-si alegeau reprezentantii.
La Bucuresti a declarat insa ca nu a semnat aceasta declaratie si ca liderii reformisti de la Cluj l-au pacalit intrucit nu i-au citit declaratia.
Am urmat Scoala de pictura, Liceul de Arte Plastice si apoi Academia de Arte Plastice din Chisinau si sunt licentiata în design vestimentar.
Va urma un sistem asemanator pe strazile Severinului - Titulescu - Calea Bucuresti, proiect deja castigat de Primaria Craiova. ... (Liceul Pedagogic):
Atletii craioveni indura gerul Vremea rea, cu ger de crapa pietrele, ii afecteaza si pe atletii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
La masculin, finala a fost castigata de olteni in fata echipei Steaua Bucuresti, scor 45-30. ... la individual La masculin, individual, campion a iesit Lucian Ciovica, de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu", acesta invingandu-l in finala pe colegul de liceu Tatian Bolboceanu.
A absolvit Liceul "Fratii Buzesti" din Craiova si apoi Facultatea de Ziaristica din Bucuresti. Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
Locul 2 i-a fost acordat lui Vizi Imre, urmat de Cristi Nistor, pe ultima pozitie aflandu-se Tibi Scobiola.
Dana Nicolaescu (36 de ani) s-a nascut in anul 1976 intr-o familie modesta de bucuresteni. In 1991 s-a inscris la Liceul Pedagogic din Bucuresti, pe care l-a terminat in 1996.
In vara in care eu terminasem liceul, ma pregateam serios pentru examentul la Pedagogie, l-am intalnit intamplator pe acest profesor. ... - Nu stiu, cred c-aveam prietena, ideea de a ma duce la Bucuresti mi s-a parut prea complicata.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. La numai 17 ani, scrie romane de dragoste, pline de mister, pe care le va publica intr-o buna zi, cu siguranta.
Situatia a fost amplificata si de faptul ca, intre doisprezece si nouasprezece ani, urmasem liceul Boys, Colegiul Seth Low Junior si Colegiul Columbia, care erau institutii de invatamant exclusiv pentru baieti. ... Mihai-Dan Pavelescu, Bucuresti, Teora, 1997
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii.
Emil Milasan din Targu Mures sculpteaza in lemn obiecte superbe pe care le vinde apoi la targurile mestesugarilor din Bucuresti, dar si din alte orase ale tarii.
Profesorul a trecut odata pe la liceul unde urmam si m-a laudat in fata colegilor mei, spunandu-le ca-mi vad de carte serios si ca imbin stralucit invatatura cu sportul. ... Areta Sandru (din volumul de povestiri Jurnal de una singura, Editura Cartea Romaneasca, Bucuresti, 1980, p.
Recent, l-am vizitat la muzeu cu prilejul unei expozitii de pictura a elevilor de la Liceul Stefan Banulescu din Calarasi.
Galeria SENSO este situata pe Calea Victoriei nr.
google-analytics.com